Thursday 11 June 2009

Dragostea ne face idioti♥

Broken heart

Ca sa fie usor de inteles, dragostea* ne motiveaza sa facem lucruri ridicole, chiar sa ne incalcam propriile reguli. Facem lucruri pe care in mod normal nici nu ne am gandi la ele, lucruri pe care nu le am face pentru altcineva. Ne torturam singuri pentru dragoste. Asteptam pentru dragoste, chiar daca pentru alte lucruri nu avem rabdare. Punem o groaza de efort pentru ea si dam prea multe sanse. In dragoste punem totul la inima.

De ce asta? De ce devenim idioti, niste creaturi ciudate cand vine vorba de partea asta a vietii?

Cand iubim, avem deja inima vulnerabila. Daca inima e vulnerabila ce ne opreste sa fim cu totul vulnerabili? Absoulut nimic. Cand iubesti nu mai exista nici un perete care sa te protejeze.

Si cand te gandesti ca(la inceput) lasi un strain sa aibe grija de toate astea fara nici cea mai mica garantie de ce o sa se intample. What in the sevean seas?




dragoste*- da' urat mai suna....



Reblog this post [with Zemanta]

2 comments:

  1. mai fetito de fapt dragostea e ceva neprevazut si cat se poate de natural.Inteleg ca iti este frica de consecintele ei(dupa cum o descri)dar lasa totu sa vina de la sine.Si ce daca o sa dai de un"heartbreaker" care o sa'ti nenoroceascca inima..sa sti ca asta nu inseamna ca ai fost u idioata.Inseamna ca nu a stiut el ce e aia dragostea adevarata .Deci clar na meritat,macar la inceput teai distrat cu el nu? eh si restu nu mai conteaza sti cum e zice la no .."NEXT" si sti pana cand? la nesfarsit fiindca niciodata nu o sa gasesti un baiat perfect(cu toate calitatile posibile) fiecare are cate o parte buna.Deci tema discutiei era sa ii luam pe toti la rand sa putem savura din calitatile ce el dobandesc(fiecare in parte)

    ReplyDelete
  2. deci as putea sa jur ca ai 120de ani:X
    oricum tot te iubesc
    doar stii ca esti "loveru'" meu principal

    ReplyDelete