Tuesday 9 June 2009

Conversations ¿Allowed?

Unele persoane pot crede ca este lipsit de bun simt sa asculti "pe la usi", cred ca daca esti putin selectiv in cea ce asculti nu e. Cate o data poti sa gasesti discutii interesante, de la care chiar poti sa inveti ceva. Logic, daca este prea personal poti sa faci o tura de 180 de grade si sa pleci.
Astazi in autobuz, erau niste tipi de vreo 40de ani care vorbeau. Destul de tare incat sa se auda si ecou. Deci nu am putut sa nu aud. Si cum se stie
"Boys will be boys will be boys"
Chiar daca sunt barbati. Despre ce vorbeau? Despre tipe, evident. Nu a fost dezgustator, surprinzator da' era o discutie de la barbat la barbat.
Cel mai uimitor a fost cand unu dintre ei a zis, "De multe ori persoanele se uita una la alta doar din punct de vedere sexual, da' eu incerc sa nu mai fac asta. Am ajuns la concluzia ca oameni ajung in viata noastra cu un motiv, care ii poate face importanti. Asa ca de ce sa distrugi sansa asta gandindu te doar la prosti?"
Un al treilea tip intra in conversatie si spune ceva gen "Traim ca sa invatam, dar de ce sa nu inveti ca sa traiesti"
Dupa aia toti trei au continuat nu chiar atat de profund conversatia.
Am fost impresionata că, în ciuda gandirii generale despre femei, de fapt, au ajuns la o perspectivă mai profundă, prin lecţii din viata de zi cu zi. Acest lucru mi-a dat unele speranţe noi în omenire. Sigur, erau deja la 40' lor, dar, poate, de aia si au dat seama că nu conteaza nu mai sexu'. Vreau sa spun, practic, sunt aproape la jumatea drumului spre moarte(suna urat nu?), ... La ce le ar folosi sa traiasca toata viata cu niste ganduri superficiale? Oamenii au nevoie si de conexiuni profunde. Şi ca sa obţina asta, au nevoie sa evadeze din superficialitate. Chiar daca esti un adolescent, la 20', vârstă de mijloc etc... mai bine mai târziu decât niciodată.
Concluzie? Se pare ca inca mai sunt sperante

No comments:

Post a Comment