Wednesday 10 June 2009

Iubirea din exterior

Numele la aberatiile pe care am de gand sa le zic de data asta ar fi mai corect Iubirea vazuta din exterior doar ca e prea lung pt un titlu estetic.
De fiecare data cand ma intalnesc cu cineva si vorbesc cu respectiva persoana mai mult de 2ore mai mult ca sigur se ajunge si la tema dragoste(care apropo are o pronuntie ingrozitor de oribila). Mereu am trait dupa ideea ca "sentimentele sunt reciproce", da sunt? Mai nou aud foarte des povesti despre tipi care "si au batut joc" de tipe (si din intamplare nu e nici1 data invers). Sincer nu inteleg ce i cu afirmatia asta... in afara ca poti sa ti bati joc de cineva doar daca iti permite. Alta afirmatie care intra tot la categoria asta ar fi Ce i al tau e pus de1 parte, asta chiar mi se pare interesanta, ba chiar melodioasa. Cateva persoane zic Daca nu ai iubit ai trait degeaba,adica totu se rezuma la cineva? no comment.
Pana la urma "sa iubesti" este sa iti arunci inima pe geam(impreuna cu personalitatea si inca cateva chestii necesare).
Oricum toata lumea ajunge sa raneasca pe cineva si sa fie ranit la randul lui si partea proasta e ca mereu te intorci dupa mai multe esecuri in dragoste. Persoanele se schimba si dragostea in nici un caz nu e eterna sau inconditionala (prin inconditional se intelege fare reguli si fara limite, o relatie se bazeaza pe R-E-G-U-L-I, nu inseli, nu minti si inca cateva)