Monday 29 June 2009

MJ

MJ are un topic special pentru ca este mult pera important pentru uni ca sa fie la un loc cu ceilalti, si chestia asta am aflat o de pe FML cu multe, multe exemple:

1.Today, my brother and I were going to give our parents their anniversary gift which cost us over $3000. The gift was a trip to London in August to see a show on Michael Jackson's comeback tour. FML

3.Today, Michael Jackson died. FML

Cred ca sunt destul de multe incat sa se vada ca MJ a fost un cineva. Mie cel mai mult mi a placut fata Madonnei si a lu' Justin, care dintr o data se inteleg foarte bine cu Michael, sau poate doar traiesc dupa versurile:

Everybody loves you when you’re dead
And everyone is suddenly your dearest friend
Nobody talks no dirt about you
But life it just goes on above your head
When you’re dead
Nu mai stiu cine canta asta da' e destul de adevarat.
Eu tot ma astept sa l vad pe MJ inapoi. App nu cred ca era pedofil, traia in USA, tara in care daca atingi un copil gata, esti un pedofil nenorocit. In plus ar trebui sa fie foarte clar ca a fost singura "vedeta" fara probleme cu alcoolu', drogurile etc.
Inca astept sa zica cum a omorat o pe sor sa ca sa para ca a murit el si sa nu mai fie obligat sa dea concerte(Pe care oricum nu mai putea sa le dea, totusi, e de o varsta cu Madonna). Toata lumea stie ca era falit(a vandut pana si parcu' de distractii de nu stiu unde), cel putin cam asta am inteles de la prima stire care am vazut o despre subiectu' asta, in Kemer parca, Turcia. Da, in turca, si cum nu am nici minimele cunostinte...

In concluzie nu mi place MJ care apropo este Michael Jackson nu Michael Jordan din nu stiu ce echipa de basket, da' danseaza bine, incredibil de bine. Probabil ar trebui sa fim toti de acord ca am pierdut un geniu.




"You should try to remember the good times and the high life"
Reblog this post [with Zemanta]

1 comment:

  1. toti asteptam sa se intoarca...dar nu o va mai face :) niciodata ...8-|

    ReplyDelete